Proizvodnja nameštaja

Proizvodnja nameštaja

Iza svakog komada našeg nameštaja stoje vaše ideje i potrebe, a naši dizajnerski i projektantski procesi i ručna izrada vrhunskih majstora.

Komadi nameštaja predstavljaju funkcionalna rešenja za prijatan ambijent i lep enterijer. To je skup kreativnih ideja, višečasovnih analiza i profesionalnih procesa, kao i tehnike kojima se postižu jedinstvene teksture, oblici i spojevi i obezbeđuje maksimalna praktičnost i udobnost.

Upotrebom najkvalitetnijih materijala i finom obradom punog drveta stvaramo unikatne, kvalitetne i trajne komade nameštaja koji savršeno pristaju željenom enterijeru, stvarajući efektan i neponovljiv ambijent.

Sve elemente radimo prema vašim potrebama, željama i u skladu sa predviđenim budžetom. Zajedno sa vama biramo boje, materijale, dimenzije i izgled željenih komada, nakon čega pažljivo pristupamo realizaciji projekta u skladu sa predviđenim dogovorima i važećim standardima.

Svi naši komadi nameštaja rezultat su timskog rada: od grubih nacrta i ideja, preko najsitnijih projektnih proračuna i dizajnerskih skica, sve do završne obrade i isporuke nameštaja.

Pretvorite svoj idealan projekat enterijera u stvaran prostor uz stručnost i majstorstvo našeg tima