O nama

O NAMA

 

Kreativan i mlad studio posvećen dizajnu u svakom segmentu – od koncepta do potpune realizacije.

Iskustvo tima u različitim sferama dizajn industrije čini sintezu koja nam omogućava da kompletan proces sprovedemo od početka do kraja. Za nas je projekat uspešan kada klijent na kraju ima utisak kao da ga je on lično stvorio, sopstvenim rukama i idejama.

Bavimo se prostorom i predmetom sa jednakom posvećenošću bilo da ga dizajniramo ili tehnički oblikujemo pre nego što pustimo da se pravi. Rigorozni po pitanju kvaliteta, sopstvena očekivanja podižemo konstantno, kako bismo svaki put odgovorili klijentu većim kvalitetom. Racionalni po pitanju vašeg budžeta, jer smo svesni da resursi imaju granice.

Mi smo ekipa profesionalaca sa zajedničkim ciljem, a to je da opremimo Vaš prostor prema Vašem senzibilitetu i željama.

Delimo viziju, a to je stvaranje unutrašnjeg prostora skrojenih po meri i stilu svojih korisnika.

enterijer jahte
hemofarm

Nakon dugogodišnjeg rada u građevinskoj industriji kao projektant i izvođač radova, zatim u industriji opremanja enterijera i nameštaja, Vladimir osniva DAN studio sa namerom da svojim iskustvom i entuzijazmom pomogne klijentima da pretvore svoje želje u realan prostor i komade nameštaja.

DAN je počeo kao studio za dizajn i inženjering.

Od starta radimo na inostranom tržištu gde uz visoke zahteve kvaliteta i rokova brusimo svoje veštine, poslovne i zanatske.

Naravno, bez tima ljudi to ne bi bilo moguće.

U startu se priključuje Miljan, kao dizajner enterijera, ali čovek koji pored dizajna razume i voli proces izrade i realizacije. Jedna od Miljanovih najboljih osobina jeste osećaj za materijal. Ovo uspešno prenosi kako u procesu kada stvara dizajn, tako i kada pomaže da se već urađen dizajn transformišemo u gotov komad nameštaja.

Vrlo brzo dolazi Tijana koja, kao Inžinjer prerade drveta, daje stabilnost, racionalnost, a neretko i inovativnost ekipi.

Joca je čovek kojeg najbolje opisuje narodna krilatica “Majstor svog zanata”. Ako želite da imate sebe od drveta, nema problema, samo mu dajte dovoljno vremena.

Braco je čovek kog zovete kada je potrebno da Vam se prostor uredi, a da posle toga nemate osećaj da su vam majstori prošli kroz kuću. Pedantan čovek, pažljiv i profesionalan u svakom segment svog posla.


Vremenom naša partnerstva jačaju, dobijaju čvršće veze, ljudske i poslovne tako da danas funkcionišemo kao grupa i kao takvi planiramo da rastemo u skladu sa našom vizijom.