Hotel Metropol Palace i DAN

Hotel Metropol još od svog svečanog otvaranja 1957-e važi za jedan od najautentičnijih simbola Beograda kao važne svetske metropole. O njegovoj istoriji i značaju smo pisali u ranijem postu, ali Metropol (od 2012-e je rebrandiran kao „Metropol Palace“) posle svih negativnih stuacija koje su zadesile ovu velelepnu građevinu, ponovo stiče svoj nekadašnji luksuzni status. Posle toliko godina zanemarivanja, njegova fasada je potpuno obnovljena i svojim otmenim izgledom danju i upadljivom rasvetom noću, pleni i mami da ga posetite.

Hotel Metopol 1957. god.

Restauracija desetog sprata ( poslednja dva sprata, deveti i deseti, su bili uništeni u požaru 2002-e) odlično napreduje. Dizajn enterijera restorana koji se nalazi na ovom spratu je radio jedan od najprestižnijih studija na svetu – MKV Design iz Londona. Ovaj studio je pokrenut 1999-e i okuplja neke od najvećih i najcenjenijih stručnjaka u toj oblasti na svetu, specijalizovanih kako za hotele, tako i za privatne rezidencije. Maria Katsarou Vafiadis, osnivač MKV-a, garantuje unikatnost, ličnu viziju, inteligentan dizajn i najviše moguće standarde svakog njihovog projekta.

dizajn enterijera Hotela Metetropol (MKV Design)

Ovaj restoran će biti jedan od najekskluzivnijih objekata u Beogradu i Srbiji. Zahvaljujući saradnji sa londonskim MKV, enterijer će biti vrhunski, pun svežih i uzbudljivih estetskih rešenja. Pošto se Metropol Palace nalazi u srcu Beograda, sa njegovog poslednjeg sprata se pruža prelep pogled na čitavu srpsku prestonicu, pogotovo na zelenilo parka Tašmajdana. Verujemo da će ova lokacija postati redovno odredište domaćih i stranih biznismena, važnih diplomatskih zvanica i muzičkih i filmskih zvezda koje posećuju našu zemlju.

dizajn enterijera restorana na X spratu

Prezadovoljni smo saradnjom koju smo napravili sa menadžerom hotela i upravom londonskog MKV studija. Raditi na ovom dragulju Beograda i spomeniku arhitekture je bila neizmerna čast i prilika za koju smo za koju smo zahvalni što su izabrali DAN.

Metropol Palace je destinacija u kojoj ćete se uvek osećati vrhunski. Ekskluzivna usluga, najbolje osoblje i prelep enterijer su garancija da ćete se u njemu, bez obzira da li ste se tu zatekli poslovno, kao turista, ili došli na popodnevnu kafu ili večeru za vreme koje ćete posmatrati zalazak sunca nad Beogradom, provesti luksuzno i imati nezaboravljivo odsedanje.


Share this post