MI SMO DAN STUDIO, kreativan i mlad studio posvećen dizajnu u svakom segmentu – od koncepta do potpune realizacije. Iskustvo tima u različitim sferama dizajn industrije čini sintezu koja nam omogućava da kompletan proces sprovedemo od početka do kraja. Za nas je projekat uspešan kada klijent na kraju ima utisak kao da ga je on lično stvorio, sopstvenim rukama i idejama. Mi se bavimo prostorom i predmetom sa jednakom posvećenošću bilo da ga dizajniramo ili tehnički oblikujemo pre nego što pustimo da se pravi. Rigorozni po pitanju kvaliteta, sopstvena očekivanja podižemo konstantno, kako bismo svaki put odgovorili klijentu većim kvalitetom. Racionalni po pitanju vašeg budžeta, jer smo svesni da resursi imaju granice. Locirani smo u Novom Sadu i Beogradu, ali lokacija projekta nije prepreka za nas. Kroz detaljno istraživanje dolazimo do rešenja, krećući se kroz različite kulture i društva, a fizička realizacija je danas potpuno rešiva gde god se projekat nalazio. Verujemo u posvećenost, kreativnost, dobre međuljudske odnose i, iznad svega, u win-win filozofiju poslovanja.

VLADIMIR SAVČIĆ

Vladimir je diplomirani inženjer arhitekture. Nakon zavšetka studija iskustvo stiče u najeminentnijim kompanijama u oblasti građevine i enterijera radeći na domaćem i inostranom tržištu. Radio je na pozicijama arhitekte projektanta, šefa gradilišta, direktora inženjeringa – te je sledeći logičan korak bilo osnivanje sopstvenog  studija kako bi mogo slediti svoju viziju. Želja mu je da oko sebe okupi ljude koji su snažne individue, a pritom umeju da prepoznaju istinsku vrednost timskog rada. Sa jednakom predanošću pristupa dizajnu i realizaciji, jer su za njega to nerazdvojivi koraci u procesu građenja.

Miljan Torma

Studije unutrašnje arhitekture završava na beogradskoj Akademiji lepih umetnosti  2010. godine.Tokom studija, učestvuje na studentskim izložbama u okviru Akademije, Belgrade design week –u, radionicama u saradnji sa Francuskim kulturnim centrom – Window Workshop 2009, DREAM MOLDING.Završava Master studije unutrašnje arhitekture na Arhitektonskom fakultetu Univerziteta u Beogradu, 2014-2016. godine. Učestvuje na izložbi „Umetnost, arhitektura, dizajn 2015“, koja je propraćena i istoimenom publikacijom.  Demonstrator na Arhitektonskom fakultetu Univerziteta u Beogradu, master unutrašnja arhitektura, 2016-2017. godina.

  • Ostvariti svoj san je cilj svakog čoveka.

  • Naš cilj je da ostvarimo vaše snove.

  • Sa svakim dogovorenim projektom ostvaren je naš, jer tada ulazimo u proces koji toliko volimo.

  • Sa svakim uspešnim projektom razvijamo se i rastemo.

  • Stremimo ka tome da konstantno razvijamo svoju mrežu klijenata, saradnika i projekata širom sveta.

  • Za sada smo radili u Beogradu, Novom Sadu, Londonu, Moskvi, Parizu i Egiptu.

  • Idemo dalje!